info@3dvisualisering.se +46812410067

Vi har sedan flera år arbetat med 3D-grafik och arkitektonisk visualisering.

Våra fackmän arbetar med de nyaste grafiska programmen (3D Max, PhotoShop, Maya), vilka hjälper oss att tillhandahålla de bästa resultaten. Med hjälp av arkitektonisk visualisering, som nästan överensstämmer helt med verkligheten, säljer våra kunder bostader innan de är byggda.

Vi har erfarenhet av att skapa visualiseringar av butiker, privata hus, bostadsområden och
stormarkander, vi har den bredd och den kompetens som behövs för att klara kvalificerade uppdrag.
Vi kan visualisera exteriörer såväl som interiörer.

Enligt era önskningar vi kan planlägga panoraman (rundvandringar), visualiseringar genom vilka ni och era kunder kommer att kunna se lägenheter/rum inifrån i 360 grader. Det speciellt hjälper till att lära känna bostaden.

För att underlätta för dig kan vi skapa inte bara utvändiga och invändiga visualiseringar, men även många andra typer av projekt.

Allt vad ni behöver göra är att skicka fasad och planskiss, samt beskriva de detaljer som är i närheten av det objekt, såsom färger, flora speciella platser, sen kommer vi att utveckla visualiseringar av högsta kvalitet.

Dessutom, eftersom vi jobbar med professionella arkitekter och interiörexperter, så kan vi alltid ge ett råd hur man skulle kunna göra visualiseringarna.

Visualiseringar är det bästa sättet att få en klar bild av hur er bostad kommer att ser ut i framtiden. Visualiseringar gör det möjligt att se en realistisk bild av hur er bostad kommer att se ut tillsammans med den omgivande miljön, maniskor, bilar, möbler och andra detaljer.

Dessutom kan visualiseringar få sålt er bostad snabbare, eftersom ni ger era kunder möjlighet att se hur deras bostad exakt kommer att se ut. Det hjälper till att övertyga kunden om att er produkt är den bästa de kan välja.

Det finns möjligheter att utveckla visualiseringar enligt era önskningar – under dagen solsken, natten månsken, och även under regniga eller snöiga dagar.